Badan Pengurusan Bersama Apartment dan Kedai Seksyen 7 Lestari Perdana

"Bantulah Kami Untuk Membantu Anda"

Dr. Sr. Ridzuan


Member
Joined Apr 26 2011
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
52 years old
Kuala Lumpur
Site Memberships

Badan Pengurusan Bersama Apartment dan Kedai Seksyen 7 Lestari Perdana
Apartmen Lestari Perdana

Recent Activity

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

1 Comment

Reply Dr. Sr. Ridzuan
12:17 AM on April 26, 2011 
Assalamualaikum

Pagi tadi saya dikejutkan oleh beberapa insiden yang mana ianya tidak menyenangkan saya.
Selepas mambaca komen saya, diharap pihak pengurusan dapat bertindak dengan wajar.

Pada 26/4/11 (Selasa) lebih kurang pukul 7.30 pagi saya sampai di tempat letak kereta yang mana kereta saya dalam petak 385 (Blok D). Isteri saya tidak dapat keluarkan kereta kerana dihalang oleh kereta jenis Waja yang bernombor pendaftaran JHN 200. Jadi isteri saya bertindak untuk membunyikan hon kereta kerana kami tidak mengetahui pemilik kereta tersebut. Nasib baik pemiliknya tersedar akan tindakan kami. Apabila beliau sampai di situ, saya dengan nada yang agak marah memarahi beliau antaranya:
1. ?Kenapa 'parking' kereta kat belakang kereta saya sedangkan banyak lagi 'parking bay' yang kosong??
2. ?Kalaupun nak 'parking' kat belakang kereta saya, pastikan tak tarik 'handbrake? untuk memudahkan saya menolak kereta awak.?

Tetapi ianya dibalas dengan perkara-perkara yang mengecewakan saya iaitu:

1. Beliau tidak bertindak meminta maaf kepada saya atas kesilapan beliau.
2. Beliau kata "'call' lah saya"...lalu tunjukkan ke arah sekeping kertas kecil di atas 'dashboard' kereta beliau yang mana beliau anggap saya akan nampak 'notice' tersebut.
3. Malah, beliau menghina dan menggertak saya dengan cara menjual pangkat ayah beliau iaitu:
Kata beliau "Pak cik ni Datuk ke?" Lalu saya jawab... "Kenapa?" Beliau mengugut saya dengan secara 'indirectly' "Ayah saya Datuk". Saya membalasnya "Peduli apa aku..Datuk ke?...Tan Sri ke?".

Jadi moralnya di sini ialah beliau seorang yang kurang ajar, angkuh dan ?brutal?.
Justeru itu saya amat risau dengan keselamatan saya sekeluarga dengan kenyataan beliau yang berbaur ugutan.

Dr. Sr. Ridzuan
(013-2636028)

Recent Blog Entries

by lestariperdana | 0 comments
by lestariperdana | 3 comments
by lestariperdana | 3 comments
by lestariperdana | 1 comment

Upcoming Events

No upcoming events

Featured Products

No featured products